LovSurfing

GrazuteRoom.lt

вторник, 13 августа 2013 г.

1.3 Pokalbis su klientu. Darbo vietos organizavimas

 >>>> PlaukuDazymas - Turinys 

Darbo techniniame organizavime svarbiausia vieta uzima pokalbis su klientu. Sio etapo metu susipazistama su uzsakovu, isanalizuojami jo pageidavimai ir plauku esama bukle, tyrinejami veido bruozai, o duomenys fiksuojami diagnostineje korteleje, kas sudaro prielaidas estetiniam sprendimui gimti. Pokalbio metu galima issiaiskinti kliento gyvenimo buda, profesija, temperamenta ir individo lankstuma ir pasiryzima naujovems. Idealiausiais uzsakovas tas, kuris pilnai pasitiki sukuosenu dizainerio meistriskumu ir sutinka su visais pasiulymais. Bendradarbiavimas ir pasitikejimas tarp meistro ir kliento atsiranda ne is pirmo karto, o yra nuolatinio darbo pasekme. Kiekvienas naujas uzsakovas gali tapti nuolatiniu, jei gauta paslauga pilnai patenkins jo lukescius. Kad taip ivyktu, pokalbyje su klientu turi atsispindeti dizainerio zinios apie vyraujanti stiliu ir mada plauku dazymo
tema. Pastarojo meto plauku dazymo mada tiesiogiai susijusi su kirpimo stiliumi ir forma, todel pokalbis turi vykti kompleksiskai, ijungiant sukuosenu katalogu ir plauku prieziuros analize. Pokalbio metu reikia suzinoti:

   Ar buvo dazyti plaukai kada?
   Kokios firmos dazais dazyti plaukai?
   Kada paskutini karta plauta galva?
   Kokios pageidautu spalvos ir kodel?
   Kaip patiko buvusi spalva ir dazymo technika?
   Kas nepatiko pastaraji karta dazant plaukus?
   Kaip sekesi priziureti dazytus plaukus?

   Sie ir panasus klausimai turi buti uzduoti pokalbio metu ir palengvinti busimos strategijos ir taktikos pasirinkime.
   Surinkti duomenys ir padarytas recepturinis bei techninis sprendimas dizaineriui padeda tiksliai ir teisingai pasirengti darbui.

    Sio proceso metu pasirenkami sie irankiai ir priemones:
  pagrindiniai irankiai - sukos, teptukai, dubenelis ar aplikatorius.
  pagalbiniai irankiai ir priemones - dazu spaustukas, znybtukai, taimeris, folija, vienkartines serveteles ir pirstines, ranksluosciai, peniuaras.
  medziagos - dazai, oksidatorius, apsaugines priemones, dazymo proceso stabilizatorius, sampunas ir balzamas dazytam plaukui, dazu likuciu pasalintojas.
  aparatai - svarstykles, klimazonas ar infrazonas.

   Darbo irankiai, priemones ir medziagos sukoncentruojamos darbo vietoje tam, kad darbo proceso metu optimaliai isnaudoti darbui skirta laika.

>>>> PlaukuDazymas - Turinys 

Комментариев нет:

Отправить комментарий